Organisatie

VAN FEESTEN
& PARTIJEN

Entertainment

VOOR
JONG & OUD

LEUK AMUSEMENT
PARTNER IN ENTERTAINMENT

Wij geven evenementen een extra boost!
LeukAmusement biedt een verrassend entertainmentprogramma.
Wij maken van elk evenement iets onvergetelijks. Wij zijn in te zetten bij familiefeesten, bruiloften of jubilea en nemen dan alle zorg uit handen. Zo zetten we volwassenen extra in het zonnetje en bieden leuk en leerzaam entertainment op kinderdagverblijven en scholen. Maar we zijn er ook voor zakelijke events, zoals openingen en presentaties voor bedrijven.
LeukAmusement is er voor jong en oud en ook voor de persoon of doelgroep die eens wat extra aandacht verdient.
Bekijk de website en onze mogelijkheden en doe inspiratie op!

LEUK AMUSEMENTVan klein partijtje
tot groot knalfeest

Kiest u voor LeukAmusement dan bent u verzekerd van succes!
LeukAmusement heeft een grote verscheidenheid aan entertainment. Uw bruiloft wordt een droomdag, een kinderpartijtje wordt een echt prinsessen- of piratenfeest, we hebben verschillende typetjes voor op (volwassen) verjaardagen of wat dacht u van een ouderwets gezellig avondje met Sint en Piet of een spectaculaire Halloween Party?

zangeres-band
VOLWASSENEN
LeukAmusement heeft alles in huis om volwassenen een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Een hip feest met DJ of live band of een Hollandse avond met meezingers en polonaise. Bij LeukAmusement kan alles!
kinderentertainment
KINDEREN
Wij maken van elk kinderfeest een onvergetelijke dag en doen leuk en leerzaam entertainment op scholen en kinderdagverblijven. Natuurlijk kunt u ons ook inhuren voor Sinterklaas en Kerst entertainment.
https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/06/kinderziekenhuis-meisje.jpg
ZORGKINDEREN
LeukAmusement is gespecialiseerd in het werken met kinderen en volwassenen die bijzonder zijn. Zo komen wij bijvoorbeeld in ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen en werken met verstandelijk beperkten.

LEUK AMUSEMENTEnthousiaste
klantenreviews

Bekijk deze reacties en laat u overtuigen om te kijken wat LeukAmusement ook voor u kan betekenen. Contact ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/08/school-st-jan-logo-160x160.png

Wat hebben de kinderen genoten en wat hebben ook wij veel gelachen. En alles met een educatieve noot. Zo hadden we het zelf niet kunnen bedenken. We zullen zeker Leuk Amusement nog eens inschakelen.
Basisschool St. Jan – Juf Leny

https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/08/van-veen.jpg

Bedankt voor de leuke bijdrage van Mien Platzak. Veel positieve reacties gehad. Meeste waren ff flabbergasted, maar kwamen toch wat los later. Je hebt ‘t heel erg leuk gedaan!
Andre en Lidia van Veen – Poederoijen

https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/08/annemarie-martin-160x160.jpg

Wij en echt iedereen waren heel erg enthousiast over jullie. Er waren mensen die vertelden dat jullie een gouden randje om ons feest hebben gegeven. Daar staan wij helemaal achter.
Anne-Marie en Martin van Dijk – Lage Zwaluwe

https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/08/laurens-borgstede-160x160.jpg

Donderdagmiddag hebben we een optreden van Shirley van LeukAmusement gehad. Er was een goede interactie, zodoende hebben we een fijne middag gehad waar we hebben kunnen dansen en meezingen.
Zorgcentrum Laurens Borgstede – Marjan Beekman

https://usercontent.one/wp/www.leukamusement.nl/wp-content/uploads/2019/08/kasteel-de-keverberg-logo-160x160.jpg

Wij bedanken LeukAmusement voor de prettige samenwerking! De communicatie verliep fijn en snel. Wij hebben allemaal enorm genoten van de muziek en de geweldige avond.
Kasteel De Keverberg

LEUK AMUSEMENTCONTACT ONS

Contact ons gerust als u vragen hebt, we helpen u graag. U kunt ons mailen, bellen of het formulier op de contactpagina invullen.

LEUK AMUSEMENTCONTACT ONS

Contact ons gerust als u vragen hebt, we helpen u graag. U kunt ons mailen, bellen of het formulier op de contactpagina invullen.
ADRES
Drijversveld 4
5103 HK Dongen
KVK 17234626
NL001629812B08
TELEFOON
Mobiel
06 36137673
Algemene informatie
info@leukamusement.nl

LeukAmusement
Laatste nieuws

Bekijk hier onze laatste optredens, ontwikkelingen en nieuwtjes. U kunt zich natuurlijk ook inschrijven op de nieuwsbrief.

Festival
Festival
LeukAmusement heeft al op vele festivals, bbq’s en zomerfeesten het entertainment verzorgd. Organiseert u binnenkort een themafeest? Huur LeukAmusement!
Carnaval
Carnaval
Carnaval is bij uitstek een feest waarbij LeukAmusement niet mag ontbreken. Verkleden, dansen, schminken, fotomomenten. Kortom, alles om een onvergetelijk feest te organiseren.
Valentijnsdag
Valentijnsdag
Niets is zo mooi als het leven en de liefde vieren! Laat LeukAmusement deze dag vol verrassingen en speciaal entertainment voor u organiseren en u bent verzekerd van momenten vol van liefde en geluk.

Copyright by LeukAmusement    |     All rights reserved     |     Privacy