Fotoalbums 2003 - 2007

2004 jaren80 festivalIn Dongen in De Poort is in 2004 een reünie gehouden van allerlei Dongense Popbands, zoals Sixpack, Skylla, Gado Gado, Foul Play, PZGBD en vele andere. Muzikaal niet allemaal geweldig, maar erg gezellig.

bekijk album

 

 

 

2004 nieuwjaarsreceptieDe jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dongen in 2004.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

0712 dickens knk vpAan het inde van 2007 voerde Kunst Naar Kracht A Christmas Carol op van Charles Dickens. Van alles was er in Dickens-stijl in de Cammeleur.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

oranjeparkfestival 2007 vpDe vijfde editie van het oranjeparkfestival op 29 en 30 april in het park van Villa Vredeoord. Artiesten waren o.a. The Power Swing Big band en The Fabulous Wannabeatles, Nootoir e.v.a. De foto's zijn van 30 april.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

2007 jaarmarkt vpOmroepDongen heeft een aantal jaren een stand gehad bij de Cammeleur tijdens de jaarmarkt in april. Ook in 2007 tijdens een zonnige editie van de jaarmarkt.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

OntmantelingDe ontmanteling was een tentoonstelling van Stichting de Kunstkliek in het te slopen pand van De Volckaert in april 2007.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

070325 tabasco vpDe cabaretier, columnist, schrijver maar vooral echte Hagenees Sjaak Bral was hoofdgast van politiek café Tabasco. Sjaak Bral trad eerder in Dongen op in de Cammeleur. Hij is in Tabasco vanwege zijn gedrevenheid en zijn strijd tegen de vervlakking en verschurfting van Nederland met vooral een grote dosis humor. Een tweede hoofdthema in Tabasco is de afgelopen Statenverkiezingen. In Noord-Brabant maakte de SP een spectaculaire winst door.  Wat betekent dat voor de bestuurlijke toekomst van de Noord-Brabant. Het CDA en SP waren aanwezig.

Bekijk fotoalbum

2007openingodOp 1 januari 2007 kwam OmroepDongen als podcaststation en nieuws-website voor Dongen in de lucht.

De site werd formeel op 9 februari 2007 geopend door de burgemeester en wethouder Stoop op virtuele wijze. De website heeft 3,5 jaar bestaan en is in 2010 opgegaan in DongenHomespot.

Bekijk fotolbum 

 

 

 

070204 tabasco vpPolitiek Café Tabasco van de SP in Dongen.
Speciale gast : Jan Marijnissen (Voorman S)

Verdere gasten:

  • HARDSLAG Hiphopband
  • Prins Andreo de 48ste en André Vonk
  • Wim van Geffen: Jeugdpsychiatrie
  • Column van Rolf Rombouts

Bekijk fotoalbum

nieuwjaarsreceptie 2007 vpDe jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dongen in 2007.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

tuinenroute gravenmoer vpEen tuinenroute door 's Gravenmoer in het kader van Dongen Uit de Kunst, het kunstjaar van Dongen.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

2007 open dag volckaert vpDe nieuwe Volckaert werd aan het publiek voorgesteld.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

 

TuinenEnKunstIn het kader van Dongen uit de Kunst 2007 werd er in het buitengebied een tuinenroute uitgezet waarbij ook beelden werden geëxposeerd.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

ad van eersel 2007De heer van Eersel ging met pensioen als postcommandant van de brandweer 's Gravenmoer en kreeg hiervoor een koninklijke onderscheiding.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

nieuwjaarsreceptie 2006Nieuwjaarsreceptie 2006 gemeente Dongen, inclusief vrijwilligersprijsuitreiking.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

2005barrelhouseDe bluesband Barrelhouse in de Gouden Leeuw, georganiseerd door Blues Promotion Dongen.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

2005nieuwjaarNieuwjaarsreceptie 2005 Dongen met de uitreiking van de vrijwilligersprijzen.

Bekijk fotoalbum

 

 

 

 

2003 koninginnedagIn 2003 werd Koninginnedag in het park achter Villa Vredeoord gehouden. Burgemeester van Brummen opende de dag.

bekijk fotoalbum