Fotoalbums 2022 - 2024

220521 TrikeDongen, 21 mei 2022. Vanmiddag gingen enkele bewoners van Villa Gardiaan aan de Schoolstraat in Dongen mee op een trike achterop: een rondje Dongen. Sommigen kozen ervoor nog voor de 2e keer een rondje te maken.  (Foto's Ad Hessels)Dongen, 21 mei 2022. Vanmiddag gingen enkele bewoners van Villa Gardiaan aan de Schoolstraat in Dongen mee op een trike achterop: een rondje Dongen. Sommigen kozen ervoor nog voor de 2e keer een rondje te maken.  (Foto's Ad Hessels)

 

Bekijk Fotoalbum

 

 

Jaarmarkt2022Dongen, 24 april 2022. Prachtig weer valt de Dongense jaarmarkt ten deel. En dat was voor veel mensen aanleiding om de markt te gaan bezoeken. Leer Dongen Kennen was de opdrachtgever van deze jaarmarkt. Al vroeg was het erg druk op de jaarmarkt waar 200 kramen waren opgesteld. In het centrum van Dongen: de Hoge Ham, Looiersplein en de Tramstraat, zijn de kramen opgesteld waar je langs kon struinen en van alles en nog wat kon bekijken en kopen.

Naast de kramen was er op het Looiersplein een voorstelling van Clown Cees die vanuit zijn podiumwagen een showprogramma voor jong en oud presenteerde. Lachen-gieren-brullen met de toch niet zo slimme clown met zijn goocheltrucjes, waaraan ook de aanwezige kinderen mee konden doen.

De Salamander verzorgde de muzikale omlijsting op het Biezenpleintje. Ook bij de Ouwe Sok was een vrachtwagenpodium met live-acts.

Bekijk fotoalbum

220423 LCDongen, 23 april 2022. Na ruim 2 jaar geen optredens te hebben verzorgd door de vele coronamaatregelen was er nu eindelijk weer een concert gepland met de Seniorenharmonie Dongen.Na ruim 2 jaar geen optredens te hebben verzorgd door de vele coronamaatregelen was er nu eindelijk weer een concert gepland met de Seniorenharmonie Dongen.
Op deze zaterdagavond vond het uitwisselingsconcert plaats in de Cammeleur in Dongen.  Als gastorkest was uitgenodigd het Middenorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen onder leiding van de dirigent Ad van Groesen.
De muzikanten van de Seniorenharmonie Dongen staan onder leiding van dirigent Jan Schoemaker.  Voor extra ondersteuning hebben wij een aantal gastmuzikanten van onze collega vereniging Muziekvereniging Da Capo uit Rijen toegevoegd aan ons orkest.
Het werd een geweldig muzikaal optreden. (Foto's: Ad Hessels)

Bekijk fotoalbum