MFA Dongen in Aanbouw

Cammeleur- directeur Jurgen Jansen en beleidsadviseur Oscar van Rijn van de gemeente Dongen zijn enthousiast over de nieuwe Cammeleur. Wie niet,vragen veel Dongenaren zich nu al af. Het gebouw mag er zijn. Het is grotendeels multifunctioneel en je komt ook nu weer veel details te weten in deze filmische rondgang. Je wordt in deze tiende en laatste aflevering van het tot stand komen van de nieuwe Cammeleur rondgeleid door de twee. Dongenhomespot.nl heeft alle films bewaard en zijn nog eens te zien via de servicepagina van de krant. Con Loomans tekende ook voor de andere afleveringen.

Nog even en onze eigen Cammeleur opent de deuren .Je kunt vanaf vandaag het gehele nieuwe gebouw goed bekijken en...bewonderen. Want de Cammeleur is een opvallend en mooi gebouw in het centrum van ons dorp. Con Loomans maakte vandaag deze impressie .Zonder houten hek en aal aardig bestraat. We kijken ook nog even in het gebouw. De grote zaal, de bar …..Dit was overigens al de 11de keer dat we het gebouw via film zagen groeien. Hier staan de andere kijkmomenten

Intussen 'op 'de Hoge Ham ... en in september gaan de deuren op. De Cammeleur is aan de buitenkant op een haartje na helemaal klaar. In de diverse ruimten van het mooie gebouw is men hier en daar al voorzichtig bezig met de uiteindelijke inrichting..vele handen zijn daar aan bezig..Nog even geduld...

Je zou het al kunnen zeggen... De laatste lootjes van de nieuwbouw van onze eigen Dongense Cammeleur zijn aangebroken . De ruwbouw. Daar klopt het voor. Maar aan de binnenkant moet er nog heel veel gebeuren.. Je ziet het allemaal : de stand van zaken in maart 2018 . Er verklappen wat dingetjes die interessant zijn voor de Dongenaren, maar we verklapten nog niet alles. Kijk naar de stand van zaken nu. Een film van Con Loomans m,et commentaar van gemeentelijk projectleider Oscar van Rijn.

Woensdag 22-11-2017. 'Dongen' gaat nu nog harder . Er gaat al voorzichtig wat aan de binnenkant van het gebouw gebeuren. We krijgen een tipje van de sluier. Deze video in opgenomen op 17 november van het jaar 2017 .Bekijk en verwonder je wéér maar eens een keertje. Het gebouw dat van ons allemaal wordt komt er wel ! Een film van Con Loomans en de achtste in de rij van reportages over het verloop van de bouw van ons eigen Dongens gemeenschapshuis, de bouw van de nieuwe Cammeleur. Er zit goed schot in. De echte vormen van verschillende gedeeltes worden al prima en beter zichtbaar. Je zult er van staan te kijken staan hoe vlug alles wordt gerealiseerd! De vorderingen van de bouw gaan in een ras tempo . We zien het ontstaan van de pui, de ruiten die worden gezet, en Oscar van Rijn, projectleider van de gemeente Dongen die nog véél meer vertelt !

'Dongen' gaat hard. De bouw van de Cammeleur vordert gestaag. In week 42 werden de buikgevels aangebracht . Buikgevels ? Buikgevels !. Bekijk en verwonder je. Een film van Con Loomans en de zevende in de rij van reportages over het verloop van de bouw van ons eigen Dongens gemeenschapshuis, de bouw van de nieuwe Cammeleur. Er zit goed schot in. De echte vormen van verschillende gedeeltes worden al prima en beter zichtbaar. Je zult versteld staan hoe vlug alles wordt gerealiseerd! De vorderingen van de bouw gaan in een ras tempo .De buikgevels zijn aangebracht.

De raadinformatieavond van de Dongense gemeenteraad had donderdag 7 september 2017 een bijzonder onderwerp. Op deze eerste dag na het grote vakantiereces werd de raad bijgepraat over de stand van zaken bij de bouw van Dongens nieuwe Multifunctionele Accommodatie de Cammeleur . De nieuwe Cammeleur is waterdicht. Het dak ligt er op. Straks kan er ook een dansje gemaakt worden en koud wordt het gebouw zeker niet. De vloerverwarming is ver klaar.. Projectmanager Oscar van Rijn legt het allemaal uit en brengt ons weer helemaal op de hoogte van de stand van zaken. Hij was het ook die samen met filmer Con Loomans ons helemaal bij praat. Het schiet al flink op. Bekijk het zelf in deze krant !

Oscar van Rijn projectleider van de gemeente Dongen voor de bouw van de nieuwe Cammeleur was weer graag bereid om filmmaker Con Loomans rond te leiden bij de bouw van het gebouw aan de Hoge Ham. De grote zaal van het theater is al zichtbaar en er liggen vloerplaten op. .Er zit goed schot in. De echte vormen van verschillende gedeeltes worden al prima zichtbaar. Je zult versteld staan hoe vlug alles wordt gerealiseerd! De vorderingen van de bouw gaan in een ras tempo .Zie deel vijf van deze serie.

Op 6 april 2017 maakte onze eigen nieuws en actualiteiten- cineast Con Loomans de vierde aflevering van de staat van het moment. De bouw van ons Dongense nieuwe MFA . Op die dag waren de stemmingen over de toekomstige naam nog in volle gang onder de dorpelingen vanaf 13 jaar.Die naamgeving vordert. Ook de bouw doet dat. Let op en verwonder jezelf hoe vlug e e a gaat. De projectleider van de gemeente Oscar van Rijn is weer bereid gevonden de bijzonderheden van dit moment toe te lichten . Wil je nu al weten waar het buitenpodium komt en waar je straks naar het toilet kan ? Kijk gauw !

Het gaat zeker en vast allemaal gestalte krijgen . Dongen en de vooruitgang van het nieuw te bouwen MFA zit nu in half maart 2017 en Con Loomans ging namens de krant nog eens een kijkje neme op de bouwplaats aan de Hoge Ham . De contouren van de nieuwe Dongense huiskamer+plus worden een beetje zichtbaar en er heerst volop bedrijvigheid op de bouwplaats . Je staat wéér verstelt wat er allemaal weer is gebeurd op dit moment . Kijk mee en zie de vooruitgang!

Half januari 2017 begaf onze medewerker Con Loomans zich voor het eerst op de bouwgrond aan de Hoge Ham waar straks ons nieuwe Dongense Multifunctionele Accommodatie zal staan maar vast Hij maakte daar de start van het eerst grondwerk mee en de nodige voorbereidende werkzaamheden voor de bouw. Inmiddels zijn we een kleine maand verder. Projectleider Oscar van Rijn van de gemeente Dongen legt ook nu uit in welke fase de bouw zit en wel op 16 februari 2017 . Alweer was de Dongense internetkrant er bij. Er volgen nog veel gefilmde fases van de bouw. Je vindt ze allemaal in deze krant terug. Vandaag deel twee. Laat je verrassen !

Dongen, 24 januari 2016. Bijna geruisloos , maar vast en zeker is de bouw van de nieuwe MFA aan de Hoge Ham van start gegaan .Op 23 januari 2017 nam Con Loomans voor deze krant een kijkje achter de schermen. We houden het bij voor jou . Er heerst al volop bedrijvigheid op de bouwplaats en je staat verstelt wat er allemaal komt kijken voor de eerste steen wordt gelegd. De fundering is zo wat het belangrijkste , maar daarvóór is grondig grondwerk nodig en wordt er al rekening gehouden met toekomstige technische voorzieningen. Projectleider Oscar van Rijn van de gemeente Dongen legt dat voor deze krant en de Dongenaar haarfijn uit. De Dongense Internetkrant gaat regelmatig een kijkje nemen en deelt de vorderingen van het bouwen graag met alle Dongenaren