Dongen Zichtbaar

Dongen, 22 februari 2018 .Vanaf vandaag in de krant weer afleveringen in de veelbesproken serie van filmer Con Loomans. Dongen zichtbaar. Er zijn al 22 afleveringen te zien in ons archief. Deze keer gaat Loomans eens kijken wat er zoal in Dongen is veranderd de laatste jaren. Bekende plekjes kregen een ander 'gezicht ' én er kwam hier en daar een gebouw bij . Een dorp verandert zeg maar.We zijn daarmee gekomen aan aflevering 23. Dongen is nog steeds dat mooie dorp dat bewoond wordt door Dongenaren die er graag wonen. werken en leven. Geniet maar weer van dit filmisch portret van jouw dorp .Het alledaagse en het bijzondere van het dorp Dongen gecombineerd . Con Loomans is het die met zijn automobiel Dongen laat zien in al haar aspecten. Aangeboden door de Dongense Internetkrant DONGENHOMESPOT. NL Veel kijkgenot en vanaf vandaag ben je weer helemaal op de hoogte hoe jouw dorp er uit ziet.

Ook deze 21ste aflevering van DONGEN ZICHTBAAR is bijzonder. Con Loomans 'doet ' in deze rit door onze mooie gemeente de 'ecologische verbindingszone' .De ecologische verbindingszone in Dongen maakt deel uit van een landelijk netwerk. De totale EVZ heeft een lengte van 6 kilometer en loopt vanaf de Wilhelminalaan in ’s Gravenmoer via de Procureurweg in Dongen, de Kwartelweg in Vaart tot aan de Wildertse Arm, de EVZ bij bedrijventerrein de Wildert. Door het aanleggen van planten en struiken, bloemrijke begroeiing en brede oevers ontstaat een natuurlijke verbinding die dient als leef- en trekgebied voor amfibieën, vleermuizen, dagvlinders, libellen en kleine zoogdieren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan waterberging. Waterberging geeft ruimte aan water en voorkomt overstroming.

Dongen in een vorm die aanslaat. Dit is al de achttiende aflevering van deze serie van de Dongense Internetkrant die door middel van de camera en auto van Con Loomans ons dorp laat zien op een speciale manier. Alle afleveringen zijn en blijven te zien natuurlijk. Vandaag laat Con een gedeelte zien dat Oostelijk in en net buiten het dorp ligt . Ellie Sengers is er deze keer niet bij, maar in de serie is zij het die de bijzondere dingen van Dongen toelicht en duidt. Veel plezier met deze 18de aflevering

Ook deze 20ste aflevering van DONGEN ZICHTBAAR is bijzonder. Con Loomans doet deze rit door onze mooie gemeente s Gravenmoer aan..Het mooiste dorp van Nederland zeggen sommigen.Ga je mee ? Een tochtje op een mooie lentedag door 't Dijkje ( ut Dekske) en langs de Donge. Schitterend is de omgeving en 't riviertje zelf .Een meander van schoonheid en rust. Geniet van de omgeving van ' onze ' naamgever.

Con Loomans maakte in de bollenstreek een film over tulpenvelden voor dongenhomespot

Vandaag in de krant : aflevering vijf van de rubriek DONGEN ZICHTBAAR. Con Loomans laat in elke aflevering een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage .Dongen komt zo langzamerhand in beeld. Het alledaagse en het bijzondere van het dorp Dongen gecombineerd . Con Loomans is het die met zijn automobiel Dongen laat zien in al haar aspecten. Deze keer rijden we door wat menig Dongenaar nog steeds noemt 'Plan West 1 ' v. We staan ook nu even stil bij wat bijzonderheden in de wijk Elly Sengers vertelt daar dan wat over DONGEN ZICHTBAAR wordt aangeboden door de Dongense Internetkrant DONGENHOMESPOT. NL Veel kijkgenot.

Con Loomans laat in elke aflevering een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Dongen in een vorm die aanslaat. Dit is al de negentiende aflevering van deze serie van de Dongense Internetkrant die door middel van de camera en dit maal de 'lentefiets' van Con Loomans ons dorp laat zien op een speciale manier. Alle afleveringen zijn en blijven te zien natuurlijk in deze krant .Ook dit seizoen. De films worden nu opgenomen met een spiksplinter

Dongen in een vorm die aanslaat. Dit is al de achttiende aflevering van deze serie van de Dongense Internetkrant die door middel van de camera en auto van Con Loomans ons dorp laat zien op een speciale manier. Alle afleveringen zijn en blijven te zien natuurlijk. Vandaag laat Con een gedeelte zien dat Oostelijk in en net buiten het dorp ligt . Ellie Sengers is er deze keer niet bij, maar in de serie is zij het die de bijzondere dingen van Dongen toelicht en duidt. Veel plezier met deze 18de aflevering

Het dozijn is er en er komen komen nóg meer afleveringen van DONGEN ZICHTBAAR. Deze keer filmde Con Loomans de St. Jozefstraat en de zogenoemde 'Bisschopppenbuurt'. Elly Sengers geeft weer uitleg over een bijzonder Dongens plekje. Dongen zichtbaar is gewoon een succes omdat Dongenaren trots zijn op hun dorp en de internetkrant óók. Geniet van dit stukje Dongen weer en vertel het verder... Ook dat wordt op prijs gesteld!

Con Loomans laat in elke aflevering een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage . Oostelijk van de Wilhelminastraat. Daar komen de beelden vandaan die Con Loomans filmde voor aflevering 16 weer van deze inmiddels zeer populaire serie over Dongen gezien vanuit een rijdende auto.
Ook nu weer geldt dat het leuk is om Dongen te zien vanuit deze camerapositie .Kijk uit naar jouw huis en straat.

Westelijk van de Wilhelminastraat Het Wilhelminakanaal. Elly vertelt en Con filmt. Vandaag alweer de zestiende aflevering van Dongen Zichtbaar. Een serie over Dongen en haar wijken en leven. Deze serie is in Dongen zeer populair en is in haar geheel op deze plaats terug te zien . De servicepagina in de Dongense Internetkrant . Véél plezier weer met óók deze aflevering.

Con Loomans gaat samen met vertelster Elly Sengers – die er dit keer niet bij is - door Dongen .Voor de tweede maal op pad in de Hoge Akker . 'We ' rijden weer door de Hoge Akker vanwege de omvang van de wijk . Een prachtige en vrij nieuwe woonwijk van het dorp . Dongen Zichtbaar in de Hoge Akker deel 1 is natuurlijk terug te vinden in ons beeldarchief . Overigens : alle vorige afleveringen zijn nog te zien in onze beeldarchieven én er komen er nóg meer. De krant en de makers wensen je weer veel kijkplezier met deze vijftiende aflevering. Herken je straat en huis en vertel het ook maar eens aan je buren.

Dongen is nog steeds zichtbaar in deze krant. Ook in de vakantietijd gaat Con Loomans samen met vertelster Elly Sengers op pad en per auto in het mooie Dongen. Vandaag rijden ze door de Hoge Akker. Een prachtige en vrij nieuwe woonwijk van het dorp . De wijk is vrij groot. Daarom binnenkort deel twee van Dongen Zichtbaar voor wat betreft de Hoge Akker die dan gelijk de vijftiende aflevering zal zijn. Alle vorige afleveringen zijn nog te zien in onze beeldarchieven én er komen er nóg meer. De krant en de makers wensen je weer veel kijkplezier met deze veertiende aflevering. Herken je straat en huis en vertel het ook maar eens aan je buren.

Dongen is nog steeds zichtbaar in deze krant. Dit is de dertiende aflevering alweer van deze serie waarin we Dongen verkennen vanuit de auto. Vandaag neemt filmer Con Looman en vertelster Elly Sengers ons mee naar een deel van het buitengebied van het dorp. We rijden via de Bolkensteeg naar Klein-Dongen en Vaart. , staan even stil bij de Hubertuskerk en de nieuwe Mariakapel en verkennen de Binnenweg. Ook deze aflevering zien we plekjes waar de Dongenaar niet dagelijks komt. Een verrassende aflevering weer. Kijk naar je eigen dorp en soms ook vertrouwde plekje.

De serie Dongen Zichtbaar is een succes. Con Loomans laat samen met Elly Sengers de Dongenaar kennis maken met het eigen dorp . Bekend natuurlijk , maar ook verrassend. De Dongenaar houdt van zijn of haar dorp en ontdekt steeds nieuwe dingen ,waarvan ze het bestaan niet wisten dat dat ook Dongen is , of zien oude dingen weer terug die Elly laat zien . Dingen die Dongen maakten en die typisch Dongens zijn. Vandaag aflevering 11 alweer. Geniet en kijk of je je eigen straat of huis op de film ziet. We zijn in de Hof en Tuin- buurt

De tiende aflevering alweer van deze veelbekeken en hooggewaardeerde serie die de Dongense Internetkrant aanbiedt aan alle Dongenaren. We gaan samen met Elly Sengers en filmer Con Lomans het centrum van Dongen bekijken .Het centrum en omgeving. Con Loomans laat in elke aflevering van Dongen Zichtbaar een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage. Ook nu wensen we de Dongenaren veel kijkgenot . Kijk gauw en ontdek ook jouw straat of huis.

En zo kwam deze serie al toe aan de negende aflevering . We laten deze keer de omgeving van de Gerardus Majellastraat zien en duiken ook even in West 1 en de voor sommigen ( nog) onbekende zijstraten. Con Loomans laat in elke aflevering van Dongen Zichtbaar een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage. In deze negende aflevering bekijken we de Gerardus Majellastraat en omgeving. Kijk gauw en ontdek misschien iets wat je nog niet wist over ons dorp . Veel plezier en geniet van je eigen mooie dorp!

Con Loomans laat in elke aflevering van Dongen Zichtbaar een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage. In deze achtste aflevering bekijken we de Dongense Hoge Ham en omgeving. Kijk gauw en ontdek misschien iets wat je nog niet wist over ons dorp.

Con Loomans laat in elke aflevering een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage . Vandaag kunnen de bewoners van de ( mooie) wijk Dongen West 2 hun hart ophalen en trots wezen op hun wijk. Kijk gauw of jouw straat er ook op staat. En de bewoners van andere Dongense wijken kunnen met eigen ogen zien dat Dongen ook hier de moeite waard is !

Alweer de zesde aflevering van Dongen zichtbaar. Con Loomans ging samen met Elly Sengers weer op pad. Dit maal is de omgeving van de Middellaan van ons dorp in beeld gebracht en vertelt Elly over herinneringen aan het Leo XIII gebouw. Ook nu weer wensen de maker en de krant jou een goede reis!

 Vanaf vandaag in de krant : aflevering vier van de rubriek DONGEN ZICHTBAAR. Con Loomans laat in elke aflevering een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage .Dongen komt zo langzamerhand in beeld. Het alledaagse en het bijzondere van het dorp Dongen gecombineerd . Con Loomans is het die met zijn automobiel Dongen laat zien in al haar aspecten. Deze keer rijden we via de Schoolstraat de nieuwste woonwijk De Beljaart in. DONGEN ZICHTBAAR wordt aangeboden door de Dongense Internetkrant DONGENHOMESPOT. NL Veel kijkgenot.

" .....de westkant van Dongen daar zitten een paar leuke elementen in “ zegt de maker van de serie autovideoritjes Con Loomans. Samen met Elly Sengers laat hij de Dongenaar Dongen zien op een verrassende manier. Elke aflevering laat wel iets bijzonders zien van ons mooie of zo je wilt schone dorp.Ook nu is het voor de rasechte Dongenaar de moeite om nu al weer de derde aflevering te bekijken. Con gaat naar het westen van het dorp. Veel kijkplezier waarin ook de Lage Ham in beeld komt. Ook het kanaal krijgt aandacht!

Con Loomans laat in deze aflevering een stukje mooi Dongen zien of Dongen zo als het is. In dit geval 's-Gravenmoer. Elly Sengers vertelt iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage.

De tweede aflevering van een serie films, waarin Con Loomans ons een mooi of bijzonder plekje van Dongen laat zien of Dongen zo als het is. Alle wijken en het buitengebied van ons dorp komen aan de beurt in deze reeks. Wij wensen u veel kijkplezier naar uw eigen Dongen .Elly Sengers vertelt elke keer iets specifieks dat opvalt of bijzonder is in de reportage . Vandaag aflevering twee dus waarin we door de wijken de Biezen , Weide , Donk , Veld en Gaarde rijden. Veel plezier !