Fietsend door Dongen

Con Loomans maakte een jaar of 5 geleden een serie waarbij Con per auto Dongen op de film vastlegde. Con vatte het idee op een nieuwe serie te maken om Dongen te laten zoals het er nu uit ziet , maar dan op de sportieve manier, met de fiets. Vandaag al deel 6 .Con fiets prompt naar de nieuwste wijk dan ons dorp de Beljaart. Staat jouw huis op de film? Leuk! Toch ? . Dongen is overal mooi. Ook jouw straat en wijk mag er zijn. Kijk je mee? Veel kijkplezier!

Con Loomans maakte een jaar of 5 geleden een serie waarbij hij samen met presentatrice Elly Sengers naast hem in de auto Dongen liet zien op een unieke manier. Con vatte het idee op een nieuwe serie te maken om Dongen te laten zoals het er nu uit ziet. Vandaag in ieder geval al deel 4. We verklappen nog even niet waar Con heen fietst. Daarvoor is het wel écht nodig om de film te bekijken. Je zult er geen spijt van hebben. Dongen is overal mooi. Ook jouw straat en wijk mag er zijn. Kijk je mee? Misschien fietst Con zomaar langs jouw huis vandaag! Veel kijkplezier!

Con Loomans maakte een jaar of 5 geleden een serie waarbij hij samen met presentatrice Elly Sengers naast hem in de auto Dongen liet zien op een unieke manier. Con vatte het idee op een nieuwe serie te maken om Dongen te laten zoals het er nu uit ziet. Vandaag in ieder geval al deel 4. We verklappen nog even niet waar Con heen fietst. Daarvoor is het wel écht nodig om de film te bekijken. Je zult er geen spijt van hebben. Dongen is overal mooi. Ook jouw straat en wijk mag er zijn. Kijk je mee? Misschien fietst Con zomaar langs jouw huis vandaag!

Con Loomans maakte een jaar of 5 geleden een serie waarbij hij samen met presentatrice Elly Sengers naast hem in de auto Dongen liet zien op een unieke manier. Con vatte het idee op een nieuwe serie te maken om Dongen te laten zoals het er nu uit ziet. Hoe groot de serie gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. 

Con Loomans maakte een jaar of 5 geleden een serie waarbij hij samen met presentatrice Elly Sengers naast hem in de auto Dongen liet zien op een unieke manier. Con vatte het idee op een nieuwe serie te maken om Dongen te laten zoals het er nu uit ziet. Hoe groot de serie gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. Vandaag presenteert de krant DEEL 2

Con Loomans maakte een jaar of 5 geleden een serie waarbij hij samen met presentatrice Elly Sengers naast hem in de auto Dongen liet zien op een unieke manier. Con vatte het idee op een nieuwe serie te maken om Dongen te laten zoals het er nu uit ziet. Hoe groot de serie gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. Vandaag presenteert de krant DEEL 1